Sampai bila nak gemuk? Penat tahan lapar tapi berat tak turun!

MACAM-MACAM CARA DAH CUBA, TETAP TAK ADA PERUBAHAN.

Give up, kecewa, sedih sampai hampir tekanan perasaan.

Lagi parah bila stress, makan banyak berat makin naik pulak.

Jangan risau, dengan Magika, badan akan slim perut makin kempis seawal 7 hari je!

Alhamdulillah lepas guna Magika, Kak Jura sendiri pun dah rasai perubahan dan kini menjadi pengguna setia Magika.

Bila badan dah fit, nak bergerak sana sini tak mengah. Baju lama boleh pakai balik. Lagi best, nak jumpa orang pun lagi confident.

AWAS! Jika anda ada masalah ni..

Berat badan terlebih

Badan tak ada shape

Peha besar

Boroi

Statistik menunjukkan 50.1% daripada rakyat Malaysia ada masalah ini dan jumlahnya semakin meningkat setiap tahun!

Sedar Tak? Anda berisiko menghidap PENYAKIT KRONIK di bawah.

Jangan risau! Masalah ini bukan mustahil untuk diselesaikan. Buktinya ramai yang dah BERJAYA melihat perubahan selepas amalkan Magika!

Tengok sis ni, lepas berat turun terus nampak awet muda! Tak jeles ke tengok mereka ni berjaya kurus dengan Magika dan kini menjadi pengguna tetap Magika. Anda mesti nak jugak kan?

Memperkenalkan - Magika

Magika diperkaya dengan bahan berkualiti tinggi direka untuk kulit, badan, dalaman dan luaran. Membantu pembakaran lemak dengan pantas sekaligus mencantikkan kulit.

Kurus Dgn Cepat Selamat Lulus KKM 100%

Magika 100% Selamat Diamalkan

Tidak Mengandungi Bahan Terlarang

Diiktiraf HALAL oleh JAKIM

Ramai diluar sana yang berani menggunakan produk yang tidak diiktiraf JAKIM dan KKM. Mula-mula minum okay, tetapi akan beri kesan BURUK pada buah pinggang. Masa tu nak menangis tepi bucu katil pun dah tak guna.. Jadi carilah produk yang selamat seperti Magika..

Kenapa Ramai Pakar Kata Magika Ni Lain dari Lain?

Membakar lemak

Kenyang sepanjang hari

Memberi tenaga extra

Sesuai untuk lelaki dan perempuan

Kesan seawal 7 hari

Tidak perlu senaman melampau

Tengok apa kata mereka yg dah cuba produk ni.

Special untuk anda harini kami nak bagi Free Gift di bawah.

Slimmping Panties
(bernilai RM20)

Cup Edisi Terhad
(Bernilai RM10)

Facial Mask
(Bernilai RM10)

Untuk setiap tempahan di website ini, anda juga berpeluang menang cabutan bertuah emas dari HQ Magika!

Soalan Lazim (FAQ)

Tak perlu risau. Perisa kopi ini mengandungi kafein sangat rendah. Pengguna tak minum kopi tak akan pening

100% yakin tidak bahaya kerana menggunakan bahan aktif organik. Tambahan lagi didaftar dengan KKM dan diiktiraf halal oleh JAKIM MY.

Ibu menyusu atas 3 bulan boleh minum. Kencing manis boleh ambil tapi kurangkan gula minuman lain. Darah tinggi dan Sakit jantung  lebih sesuai perisa coklat kerana boleh membantu mengurangkan tekanan darah. Tiada hempedu boleh minum. Cyst boleh minum. Gaut boleh minum tiada masalah.

Sekotak ada 15 sacet untuk 15 hari. 

Tidak membuang dengan kerap. Hanya buat anda rasa ingin membuang saja setiap hari. Tidak cirit birit atau tiada sakit perut. Magika sangat membantu melawaskan pencernaan anda.

Jantung tak akan laju sebab tiada bahan terlarang atau tiada bahan-bahan buat jantung anda menjadi laju.

Kopi anda ambil waktu pagi bersama-sama sarapan. Coklat ambil waktu petang jam 6-7 petang. Anda akan dapat cara pengambilan dengan lebih lanjut nanti.

Proses penghantaran mengambil masa 1-4 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami nombor tertera dibawah.